Wie ben ik?

Buitenlucht geeft ruimte aan communicatie

Bureau Buitenlucht wordt gecoördineerd door communicatieprofessional Babette Roelandschap. Ik werk graag voor organisties die de maatschappij raken. Denk aan mensen in kwetsbare posities, of de natuur/groen in de stad.

Ik ben een gedreven, energieke senior communicatieprofessional, met een journalistieke achtergrond, en met de skills van een cultureel antropoloog.

Constructief aan het werk gaan, samen met anderen, is mijn kracht. Vol humor als het kan, met een positieve instelling, en het doel van mijn opdracht nooit uit het oog verliezend.

War staat de ‘s’ voor bij professionals in communicatie?

Ik heb goede relaties met andere freelance professionals in diverse disciplines. Dit is een netwerk van collega’s projectmanagers, webredacteuren, copywriters, journalisten, webdesigners, filmmakers, vormgevers, webprogrammeurs, inspiratie consultants en creatieve conceptbedenkers. Een ding hebben al deze freelancers met elkaar gemeen: dezelfde passie voor het communicatievak.

Dankzij mijn ruim 25-jarige ervaring in het vak en (indien nodig) inzet van mijn waardevolle netwerk ben ik in staat om bij elke communicatievraag goed te luisteren, de juiste vragen te stellen en uiteindelijk (met de juiste mix aan mensen en tools) tot het beste resultaat te komen.